Metoder

Med verktyg som kostråd, medicinsk yoga, meridianterapi/kraniosakral behandling, emotionell kinesiologi , bioresonans kroppsscanning och röstträning/musikhealing skapar Pernilla en helhetslösning som hjälper dig på din resa mot hälsa och läkning. Individella behandlingar eller om du vill ge dig själv 12 veckors lyxig läkningsresa med alla terapiverktygen, i Premiumpaketet.

Premiumpaket – Det “Ultimata Energilyftet”

Vill du få vägledning och ta hand om alla delar av dig själv under en längre period? Nå in ännu djupare till de mest kraftfulla och magiska delarna av dig själv? Skapa långsiktig och hållbar hälsa inifrån och ut på riktigt? Då är detta programmet för dig!

12 veckor med möten 1 timme/vecka. Alla nedanstående behandlingar används efter behov fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Ett fullständigt unikt och skräddarsytt upplägg.

Kostråd och inspiration

Pernilla är utbildad kostrådgivare med fokus på mat som läker och antiinflammatorisk kost. Specialkunskap inom njurkost. Konsultationer individuellt eller i grupp, online eller IRL.

Kostråd och inspiration är ett av verktygen för att skapa helhetshälsa. Hur ser din situation ut nu? Vilket mål har du? Vad behöver du göra för att nå dit? Kanske vill du gå ner i vikt, helt enkelt bara känna att du har mer energi i slutet av dagen eller så har du en diagnos eller symptom som du vill ha hjälp med att lindra med hjälp av kosten.

Det här är några av de saker som tillsammans tittas på.

Transformerande samtal med Emotionell kinesiologi

Känner du att du inte kommer någon vart i livet eller är du fast i en negativ spiral med exempelvis beroende?

Vi är starkt formade av gamla, ofta dysfunktionella trosföreställningar om hur världen är, ser ut och fungerar, vilka är lagrade i vårt undermedvetna. Det är ju så att din tro blir dina tankar som blir dina känslor. Sedan i sin tur skapar och styr de därmed gränserna för vad du uppnår i livet.

Kinesiologi är en form av manuell muskeltestning där man frågar det undermedvetna olika frågor och kroppen svarar. Där med kringgår man intellektet och kommunicerar direkt med det undermedvetna. Just därför är det så effektivt.

Tillsammans med samtal kan den emotionella kinesiologin transformera dig genom att hjälpa till att ändra på gamla trosföreställningar som hindrar dig från att nå dina mål. Effektivt vid bland annat vid beroenden.

Medicinsk yoga

 Har du tröttnat på att gå till massören jämt och ständigt? Bli din egen massör, börja yoga! :) På det sättet kan du stanna hemma i lugn och ro och göra dina specifika rörelser som du vet sätter igång cirkulationen i din kropp.

Yoga hjälper lika bra för stresshantering som för när du har smärta eller känner dig spänd i kroppen. Den hjälper till att stödja hela kroppen genom att få jämn cirkulation i alla delar, men den jobbar även på mental och själslig nivå med att skala av alla lager av skydd du samlat på dig under åren, vilka hindrar oss från att verkligen nå in till djupet och sanningen av oss själva. Mediyogan är ett utmärkt verktyg för att skapa balans mellan intellekt och känslor. Syftet är att du ska slappna av på djupet in i lugnet och där med komma i kontakt med och leva i samklang med din allra innersta sanning, så att du läks inifrån och ut.

Röstträning/Musikhealing

Pernilla lär dig att använda rösten på ett tekniskt korrekt sätt, så att den håller och bär, utan att du blir hes, om du  till exempel talar in för stora folkgrupper.

Musik är en slags frekvensterapi, det vill säga, den får oss att ändra vibration eller känslostämning, precis som när man stämmer ett instrument. Musik kan få oss människor antingen glada eller melankoliska beroende på hur vi känner inför musiken.

Pernilla har en examen som trumpet och sångpedagog från Musikhögskolan. Hon hjälper dig höja din frekvens med att antingen lära dig spela trumpet eller att sjunga, alternativt ljuda ut låtar som du valt och betyder mycket för dig tillsammans. Fokus är glädjen.

Våga släppa rädslorna och låt glädjen vägleda dig in i musikens värld!

Bioresonans kroppsscanning och balansering med Biophilia Tracker

Prova framtidens medicin! Med hjälp av Biophilia Tracker kan du scanna din kropp med ljusvågor. Få en analys på där det upptäcks energibrist i olika områden i kroppen, hela vägen ner på DNA nivå, innan sjukdom uppstår. Den justerar sedan frekvensen, och skapar mer energi, med hjälp av ett datorprogram som innehåller den optimala frekvensen för just den specifika åkomman och området.