Medicinsk Yoga

IMG_1587

Medicinsk yoga

Landa djupare i dig själv och bygg styrka inifrån och ut!

Perfekt för återhämtning vid utbrändhet eller sjukdom eller för dig som behöver hitta balans mellan intellektet och känslorna.

Yoga är ett kraftfullt redskap som passar alla oavsett ålder och fysisk förmåga.

Den innehåller enkla meditativa rörelsemönster, andningstekniker, avslappning och meditation. Yogan stärker de system i kroppen som far illa vid stress, till exempel axlar, nacke, rygg, inre organ och sömncykler. Övningarna är hämtade ur den klassiska kundaliniyogan och är dokumenterat effektiva för att öka din hälsa och finna fördjupad balans. Alla övningar kan göras sittande på stol eller på madrass.

 Fram över kommer du att ha friheten att yoga hemifrån, i naturen eller var som helst som du befinner dig för tillfället!

Jag kommer till dig via internet och leder medicinsk yoga med fokus på enkla meditativa rörelser, andning och meditation. Olika teman kommer hållas som till exempel yoga för hjärtat eller för bättre andning. Varje pass kommer att göras tre gånger. Du får även tillgång till en sluten facebooksida för gruppen där du kan dela dina upplevelser med mig och gruppen. Yoga är ett kraftfullt verktyg till självläkning och ofta sätter igång många processer som kan vara värdefullt att få dela med någon.

Forskning visar att medicinsk yoga kan spara miljarder åt samhället varje år. Bland annat har man kommit fram till att den kan minska stress hos primärvårdspatienter, motverka högt blodtryck och förebygga kroniska ryggbesvär. Läs mer om forskningen här.