Frekvensbehandling

Biophilia tracker bioresonansmaskin är ett effektivt och tillförlitligt sätt att stärka hälsa!

“Bio” betyder liv på grekiska och “philia” kärlek till livet! :)

Biophilia tracker är en bioresonansmaskin som med hjälp av ljusvågor scannar och undersöker hela din kropp genom en automatisk kroppsscanning organsystem ändan på vävnads-,  cell och DNA nivå. Efteråt behandlas och balanseras, de ställen i kroppen som gett utslag. Justeringen görs med hjälp av en dator och en programvara som innehåller den optimala frekvensen för den specifika åkomman och organet, så att rotorsaken till olika symptom kan behandlas på energistadiet.

Hur fungerar det?

All information om din kropps status överförs till hjärnan. Genom ljusvågresonans skickas ljusvågor in till hjärnan genom  ett par speciella triggersensorer, utformade som ett par “hörlurar” som sätts på huvudet, och på det sättet görs en psyko-fysisk analys för att upptäcka kroppens funktionella status.

Bioresonansen är ett kvantmedicinsk verktyg som mäter förhållandet mellan organismen och dess frekvensmönster. Den upptäcker automatiskt roten till olika tillstånd som kan uppstå i kroppen.

Den scannar 1432 organ och upptäcker patologiska processer i över 250 organ, vävnader och celler. Sedan ger den individuella lösningar på hur man ska återföra energi till området igen till exempel med metatterapi, kristallterapi, fytoterapi och öronakupunktur. Den upptäcker också överväxt av olika bakterier och virus. Efter behandlingen visas hur effektiv behandlingen varit på datorskärmen.

Exempel på saker som Biophilia tracker kan upptäcka på frekvensnivå är:

Akut eller kroniska låggradiga infektioner, hormonella obalanser, sömnproblem, nedsatt immunförsvar, osteoperos, ledproblem, trög lymfa, urinvägsproblem, matsmältningsproblem, svamp, bakterier och virus.

Historik

Allt började på 1920-talet i Ryssland då Dr Rife använde sig av ett elektronmikroskop där han undersökte mikrober. Under sina långa studier upptäckte han att varje virus och bakterie hade en specifik frekvens som gjorde den sårbar, men inte påverkade någon vävnad runt om den. Det tog honom år av studier att kartlägga de dödliga frekvenserna för olika bakterier, virus och sjukdomar. Genom att de här organismer dör kommer kroppen automatiskt att läka och återhämta sig.

Läs mer om historiken bakom bioresonans här:

https://nls-diagnostic.com/en/science/