Om Pernilla

Pernilla arbetar förebyggande och rehabiliterande med friskvård för företag och privatpersoner.

Hon ser till HELA dig och har som mål att guida dig att leva i samklang med ditt allra innersta jag och de behov som finns där. Tillsammans stärker ni det inre ledarskapet och skräddarsyr behandlingen för att hjälpa dig/ditt företag med anställda till djupgående och hållbar  hälsa. Naturligtvis får du också hjälp med att lägga upp en plan för hur du dagligen underhåller din egen vardagshälsa med hjälp av passande träning, både mental och fysisk och kosthållning.

Pernilla använder olika metoder för att hjälpa dig hitta tillbaka till ditt ursprungliga naturliga hälsoflöde. Massage används punktvis på meridianpunkter som testas fram med hjälp av kinesiologi, muskeltestning där man kommunicerar direkt med kroppen och det undermedvetna, för att hitta grundorsaken till varför det fysiska eller psykiska tillståndet uppstått, så att det kan balanseras.

Hon hjälper till med kostrådgivning, motivation och inspiration för att hitta en plan som fungerar för dina behov.

Den kraftfulla medicinska yogan fungerar lika bra enskilt som i grupp och hjälper dig att slappna av, bli mer ’mindful’ (medveten och närvarande) och därmed att må bättre.

I coachande samtal och psykologisk kinesiologi kringgår vi intellektet och tilltalar istället ditt undermedvetna för att skapa nya neurologiska banor så att du slipper begränsas av trosföreställningar som inte längre är sanna för dig. DU är kraften du söker i ditt liv, svaren finns redan inom dig. Psych-K hjälper dig öppna upp och att få tillgång till din innersta visdom.

Pernilla startade sitt företag i januari 2011 med intentionen att inspirera dig till att blomstra både kroppsligt och själsligt. Hjälpa dig att stanna upp och lyssna till dig själv, till din allra innersta sanning. Detta genom att stärka din kropp inifrån och ut, medvetandegöra och hjälpa till att släppa destruktiva mönster så att du kan leva och blomstra. Det är först när du lever i din sanning som du är fri, men det krävs stort mod att våga ta steget.

Pernilla finns där för att stödja dig i processen på alla plan.