Dina anställdas hälsa påverkar ditt företags resultatrapport!

 
 
 
Medicinsk yoga i grupp är ett kostnadseffektivt sätt att skapa djupgående välmående för dina medarbetare.

De behov som finns gås tillsammans igenom på plats hos er eller löpande klasser online. Vi skapar en lösning för just er unika situation. Detta leder till mindre stressade, gladare och friskare medarbetare.

Medicinsk yoga

  • Vetenskapligt effektiv metod för att motverka stress och högt blodtryck
  • Enkla rörelsemönster, som kan göras sittande på stol, utan ombyte och passar alla, oavsett erfarenhet
  • Sänker sjukfrånvaron
  • Mer fokuserade och effektivare medarbetare med en mental klarhet att fatta svåra beslut och ‘multitask’
  • 90% av alla sjukbesök är stressrelaterade, enligt American Institute for Stress
  • Företag får 3 till 6 gånger tillbaka i jämförelse med vad man spenderar på friskvård, enligt “The American Journal of Health Promotion”
  • Skattefri och avdragsgill förmån
  • Forskning visar att mediyogan kan spara miljarder åt samhället varje år

Kostråd och inspiration

Pernilla är utbildad kostrådgivare och har egen erfarenhet av hur rätt kost kan leda till minskad låggradig kronisk inflammation i kroppen, mer energi och där med läkning. Maten du äter påverkar hela dig, både kropp och knopp. Passar både om du vill gå ner i vikt eller om du vill uppnå mer energi.

Exempel på upplägg:  Vi ses online eller “In real life” en gång i veckan under 3 månader. Individuellt eller i grupp. Vi utgår helt ifrån era behov.

Fokus på att inspirera dig/er och till att upprätthålla en hållbar kosthållning som ger dig energi genom hela arbetsdagen och till och med har kraft över när du kommer hem. Var befinner du dig nu? Utmaningar? Mål? Pernilla finns med och ger stöd och vägledning längs vägen.

Röstträning

Talar du ofta inför stora grupper människor och behöver hjälp att utveckla eller använda din röst på korrekt sätt, så att du når fram med ditt budskap?

Pernilla är utbildad musiklärare från musikhögskolan med trumpet och sång som instrument. Hon lär ut tekniker som gör att du inte sliter på rösten och gör dig hörd i en större sal. Hon har också verktyg både för att avhjälpa rampfeber och scenskräck.

Kontakta henne för offert!

Jag kommer till er arbetsplats, ni väljer dag och tid – en skön start direkt på morgonen eller kanske en upplevelse i samband med lunchen.

Varmt välkomna att kontakta mig!