Pernilla arbetar med hälsokonsultationer för företag och privatpersoner.

Hon ser till HELA dig och hennes mål är att guida dig att leva i samklang med din innersta sanning och den längtan med behov som finns där. Tillsammans stärker ni det inre ledarskapet och skräddarsyr behandlingen för att hjälpa dig/ditt företag med anställda till djupgående och hållbar hälsa. Naturligtvis får du också hjälp med att lägga upp en plan för hur du dagligen underhåller din egen vardagshälsa med hjälp av passande träning, både mental och fysisk.

Pernilla använder olika metoder för att hjälpa dig hitta tillbaka till ditt ursprungliga naturliga hälsoflöde. Meridianterapi används punktvis på meridianpunkter som testas fram med hjälp av kinesiologi, muskeltestning där man kommunicerar direkt med kroppen och det undermedvetna, för att hitta grundorsaken till varför det fysiska eller emotionella tillståndet uppstått, så att det kan balanseras. Det används också med fördel på emotionella tillstånd som exempelvis beroenden.

Hon stödjer dig med kostcoaching, motivation och inspiration för att hitta en plan som fungerar för dina behov. Fokus på mat som läker.

Den kraftfulla medicinska yogan fungerar lika bra enskilt som i grupp och hjälper dig att slappna av, bli mer ’mindful’ (medveten och närvarande) och därmed att må bättre.

I coachande samtal och emotionell kinesiologi kringgår vi intellektet och kommunicerar istället med ditt undermedvetna för att skapa nya neurologiska banor så att du slipper begränsas av trosföreställningar som inte längre är sanna för dig. DU är kraften du söker i ditt liv, svaren finns redan inom dig. Emotionell kinesiologi hjälper dig öppna upp och att få tillgång till din innersta visdom  och balans mellan hjärnhalvorna. Den upppdaterar din hårddisk på ett effektivt sätt så att du når dina mål utan att du står i din egen väg.

Kroppsscanning och balansering Metatron Hunter 4025 NLS är en bioresonans frekvensmaskin som scannar din kropp på frekvensnivå och upptäcker energibrister  som vi balanserar upp ändan ner på DNA nivå. Den läser av frekvensen genom ett par hörlurar som sätts på huvudet.

Röstträning/Sånghealing för dig som vill bli mer bekväm med eller utveckla din röst. Kanske talar du ofta inför stora folksamlingar och behöver lära dig tekniker för att använda rösten på ett bra sätt så den håller i längden.

Eller så bär du på en hemlig dröm om att bli sångare och vi jobbar tillsammans på att utveckla dina röst och sång eller så bara sjunger vi eller ljudar ut låtar vi älskar tillsammans vid pianot. Du bestämmer.

Fokus är glädjen och lekfullheten!

Hälsans Träd startades i januari 2011 med intentionen att inspirera dig till att blomstra både kroppsligt och själsligt. Hjälpa dig att stanna upp och lyssna till dig själv, till din allra innersta sanning. Detta genom att stärka din kropp och själ inifrån och ut, medvetandegöra och hjälpa till att släppa destruktiva mönster så att du kan leva och blomstra i din fullaste kraft. Det är först när du lever i din sanning som du är fri, men det krävs ett stort mod att våga ta steget. Hälsans träd finns där för att stödja dig i processen på alla plan.